Reacties
ArnoR 13 June / 2014 / 17:01

Ooow dit zou echt super geweldig zijn! Na een enorm slecht afgelopen kite/rondreis waarbij mijn vriendin en ik kaal geplukt zijn van al onze spullen {#emotions_dlg.sadley.gif} was Madness een 'ver van ons bed show' geworden. Maar er is dus nog een kans....Grab the hands together and pray {#emotions_dlg.worshippy.gif}{#emotions_dlg.wink.gif}

The Stig 14 June / 2014 / 00:43

Ik wil zo graag naar Ameland om lekker naar Madnes te gaan; lekker chillen en surfen. Kom maar door met die kaartjes {#emotions_dlg.marrysmile.gif}

Sleurhut 14 June / 2014 / 00:48

Madnes is inmiddels een klassieker aan het worden! Maarrr ik ben er zelf nog nooit geweest dus zou hem graag afstrepen op mijn Festival bucket list!

ingewera 15 June / 2014 / 00:14

Oké waarom ik die kaartjes hebben wil? OMDAT IK OP HET OPBLAASBARE EILAND WIL CROWDSURFEN. Ik was zoooooo jaloers toen ik op de aftermovie van een van de vorige keren zag dat mensen aan het crowdsurfen waren op een opblaasbaar eiland MET PALMBOOM. Dat kan alleen op een feestje als Madnes. Oh en dat het tijd wordt dat ik weer eens in mijn kite hang op een chille plek met chille mensen dat hoort er nog bij! En ik wil een nieuwe tent kopen en een festival is hét excuus. Kortom redenen in overvloed. IK WIL HEEN!!!!! 

VinnievB 16 June / 2014 / 19:59

Omdat m'n meisje dan weer terug is na 5 maanden spanje & MadNes een ultiem uitje is om samen te ondernemen!

Robin PK32 16 June / 2014 / 20:03

Ik wil ze heeeeel graag hebben omdat ik 3 juli afstudeer en mijn borrel niet de 4e kan houden omdat al mijn vriendjes naar Madnes zijn. Dus dan moet ik maar met ze mee en op Madnes een biertje met ze doen toch?

Pepijn Tigges 16 June / 2014 / 20:15

We hebben helaas al de parasollen, de bronzing oil, de biertjes, de surfboards en de anonieme tequilatjes ingekocht. Wat moeten we hier nou weer mee?! We hopen ze mee te nemen naar MadNes, to go MAD! 

 

 

 

 

pindahoofd12 16 June / 2014 / 20:47

 

Dit berichtl is niet voor mij, maar voor twee van mijn beste vrienden. Het zit zo. We gaan altijd met 6 mensen skaten, surfen en snowboarden en hadden samen bedacht om naar madnes te gaan.(een iemand was al een keer geweest) Nu hebben twee van ons niet op tijd kaartjes weten te kopen en kunnen dan ook niet mee. Het is voor iedereen vervelend maar vooral voor de twee die thuis moeten blijven. Deze twee kaartjes zouden er voor kunnen zorgen dat 6 jongetjes op madnes met z'n allen erg blij aan het skaten , surfen zijn en feesten zijn en ik hoop dan ook dat jullie kiezen de kaartjes aan hen te geven. bedankt {#emotions_dlg.smile.gif}
Last edit by: PINDAHOOFD12

Wu 16 June / 2014 / 21:10

Ik kan Madnes  gewoon niet missen. Na een keer daar spelen met mijn band en een een keer het beste festival ervaren te hebben met mn vrienden net de kaartjes misgelopen. Ik zou megeblij zijn om dit toffe festival toch mee te maken met mn maatjes!

 

 

Rafaelrous 16 June / 2014 / 21:37

Twee berichten hierboven, van pindahoofd12, zegt eigenlijk wat ik ook wil zeggen voor mezelf en voor een vriend van me. Onze hele vriendengoep gaat richting ameland en wij waren met zijn tweeen niet snel genoeg om een kaartje te pakken te krijgen. Het zou zo geweldig zijn om toch nog mee te kunnen. Trouwens ook nog heel veel vriendschapspunten voor m'n een van beste vrienden; "PINDAHOOFD12".

jorisboerboom 16 June / 2014 / 23:13

Ik zou heel graag deze kaartjes willen, omdat mijn vrienden groep hier ook heen gaat en ik was net te laat om de kaartjes te bestellen, net als rafaelrous. Het lijkt me zo vet om madness mee te maken want heb er veel goede dingen overgehoord van een vriend van mij  die ook gaat. Ik hou ook erg van de sporten die daar te doen zijn en de meesten die ik nog niet kan daar ook leren.Please gun mij deze kaartjes.

keessie 17 June / 2014 / 09:43

Dit seizoen sta ik letterlijk niet op het water maar op het strand, vanwege een schouderblessure. Ik zou heel graag naar Madnes willen om die schouder lekker los te dansen met mijn vrienden! En als kers op de taart ben ik ook nog eens jarig tijdens het festival{#emotions_dlg.pompom.gif}

Ikbenmarielle 17 June / 2014 / 12:28

Yes please! Mijn vriend treedt op (Groove Garden) op MadNes en met de verkoop van de kaarten kwam ik er treurig genoeg niet door. Ik heb echt álles geprobeerd om nog een kaartje te fixen en zowel mijn vriend als ik zetten nog steeds alles op alles. Tot nu toe tevergeefs, maar ik geef niet op, no way. Hoe dan ook sta ik vooraan in het publiek mijn vriend te bewonderen. Het zou een hele zorg minder zijn als het via deze weg lukt. Eeuwige dankbaarheid is dan wel het minste wat ik ervoor terug kan geven!

Vonli 19 June / 2014 / 17:53

Omdat ik anders het hele 1e weekend van juli niet te genieten ben.. {#emotions_dlg.nooo.gif}

Ikbenmarielle 21 June / 2014 / 18:14

Wanneer is de uitslag?:) Want ik glijd steeds van het puntje van mijn stoel.